Kirsten Holm er MEGET glad for at have modtaget Læsø Kommunes Kulturpris 2019, og hun ser det som en stor anerkendelse af, hvor meget Læsø Kunstfestival betyder for Læsø.

Da Dronning Margrethe i begyndelsen af juni 2012 besøgte Danmarks Keramikmuseum, Grimmerhus, i Middelfart, havde Museet udvalgt 2 af mine keramiske værker, som Dronningen fik overrakt som gave sammen med mit katalog fra min udstilling på Johannes Larsen Museet i Kerteminde.

Min udstilling fandt sted 1/10 2011 – 25/3 – 2012.

Gave fra Læsø Kunstforening til LÆSØ SALTSYDERI i anledning af saltsyderiets 25 års jubilæum, 5. juni 2016.

BLOMSTERENG.

Keramisk relief, 1991, af Kirsten Holm, Hinnerup Handelsgård. (3,2 x 1,5 m)

PRESSEMEDDELELSE NOVEMBER 2006:

DANSK KERAMIKER REPRÆSENTERET PÅ KERAMIKMUSEUM BERLIN.
Keramiker Kirsten Holm har siden 2005 haft udvalgte værker udstillet i GALERIE THEIS, Berlin.
Dette har medført, at hun nu har opnået at blive repræsenteret på KERAMIKMUSEUM BERLIN.
Museumsdirektør Heinz-Joachim Theis er en ildsjæl for tysk keramik. I 20 år har han haft sit galleri i Berlin, har samlet et unikt arkivmateriale om tysk keramik, været censor på internationale keramiske udstillinger og primus motor i oprettelsen af KERAMIKMUSEUM BERLIN, hvilket han er direktør for.
Så det er ikke “hvem som helst”, der har sat kvalitetsstempel på Kirsten Holms keramik.
Kirsten Holm udstillede i nov/dec 2006 på Danmarks Keramikmuseum, Grimmerhus, i Middelfart.
Museumsdirektør Lise Seisbøll skriver bl.a. om hendes værker: “Kirsten Holm skaber værker, der nærmest synes at vokse frem af de danske kystlandskaber.
Hun former og udfører sine keramiske overflader således, at de hænger sammen med og videreudvikler mønstre og strukturer, der findes i de indsamlede naturmaterialer.
For at kunne gøre dette, har hun udviklet en sand ekspertise indenfor raku- og muffelbrænding.”
Denne udstilling medførte den anerkendelse, at Kirsten Holm også er blevet repræsenteret med keramiske værker på Danmarks Keramikmuseum, Grimmerhus.
Kirsten Holm har desuden solgt til STATENS KUNSTFOND, deltaget i et stort antal udstillinger i Danmark og i udlandet, samt deltaget i censurerede udstillinger.